HomeInfo/levertijdContactBlogNieuwsbriefMijn account

kreagejalogo-crafting-writing

De webshop is (tijdelijk) gesloten. Heeft u nog een vraag over uw bestelling via KreaGeja, neem dan contact op via kreageja@ziggo.nl

Wij proberen zsm te antwoorden, wegens omstandigheden kan er iets vertraging zijn.

Blog

Faux Leather papier clutch gedecoreerd door houtbranden

Deze clutch van Faux Leather papier is gedecoreerd met een patroon waarvoor een sjabloon is gebruikt. Het patroon is in de tas gebrand met behulp van een houtbrander.


1. Kopieer het design op het faux leather papier met behulp van een stencil en potlood met scherpe punt. Je kunt uiteraard ook zelf iets erop tekenen/schrijven.2. Brand nu het design erin met de houtbrandtool. Zorg dat je de houtbrandtool niet te lang op 1 plek houdt. 

De b...Lees meer


Handlettering op manden van leerpapier

Deze opbergmanden van leerpapier zijn gedecoreerd met textielstiften. Deze manden zijn ideaal voor kleine bloempotten.


1. Plaats een snijmat of snijplank in de mand als ondergrond om gemakkelijk te kunnen schrijven op de mand. Schrijf tekst met een potlood. Je kunt dit gewoon uitgummen met een gewone gum als je een foutje hebt gemaakt.


2. 
Schrijf nu over het potlood heen met een textielstift.


Nog een variant
De benodigdheden...Lees meer


Wandkleed geweven op een weefraam

Dit wandkleed is gemaakt op een weefraam, waarbij verschillende materialen zijn gebruikt zoals acrylgaren, wol en repen stof voor een spannend effect.


1. Span het weefraam, om de andere groef met 2 kettingdraden tegelijk. Laat ongeveer 200 cm hangen, knip de kettingdraad en ga verder met het proces.

2. Als alle kettingdraden eenmaal vast zitten, maak dan de vleugelmoeren, in het bovenste blok, aan beide kanten losser. Trek aan het blok totdat de draden onderin de ...Lees meer


Zijde sjaal met curly effect1 Was de zijden sjaal en spoel hem uit.


2 Spreid the vochtige sjaal uit in een onderlegger met plastic.


3 Druppel zijde verf over de sjaal, eventueel met een pipetje.


4 Druk met je vingers aan, zodat de verf gemengd en verdeeld wordt over de gehele sjaal.


5 Laat de sjaal nu drogen


6 Doe water in een pan en doe een metalen vergiet erin. Doe de shaal in het vergiet, maar zorg dat het water de sja...Lees meer


Zijde accessoire (sjaaltje)

Een zijden sjaal en zijde garen zijn geverfd met zijde verf op waterbasis. De bloemen zijn gehaakt met zijde garen, dat ook is gebruikt voor het vlecht- en haakwerk op de sjaal. De sjaal kan worden gebruikt om de hals of om je middel.
1. Bescherm de tafel met plastic o.id. voordat je begint. Doe wat verdunde verf in een bakje of beker. Dompel het zijde garen deel voor deel onder de verf.


2. Maak de sjaal eventueel nat vantevoren en verf het daarna met verschillende kleure...Lees meer


Een simpele macrame bloempothanger

Deze hanger voor een bloempot is gemaakt van vier aan elkaar geknoopte stukken papiergaren. Je kunt uiteraard ook ander garen (bijv. textielgaren) gebruiken.1. Knip 4 stukken koord van 300 cm. Vouw dubbel rond een sleutelring en leg een knoop. U heeft nu 8 stukken koord van 150 cm om mee te knopen.

2. Leg knopen in steeds 2 koorden, 70 cm vanaf de bovenkant. U heeft nu 4 knopen in totaal.


3. Leg een knoop met één koord van één knoo...Lees meer


Een mand gebreid van papiergaren

Deze gebreide manden zijn gemaakt van papiergaren op een breiring. Uiteraard kun je ook een koker breien m.b.v. breinaalden. Elke mand is vervolgens genaaid op een houten ondergrond met voorgeboorde gaten.

1. Zet het papiergaren vast door deze om de kleine uitstulping aan de buitenkant van de ring te wikkelen. Wikkel nu het garen om elke individuele pin, maak kleine lusjes, op de loom in dezelfde richting zoals hier getoond.


2. Maak elke keer totaal twee rondes vo...Lees meer


Sjaal met natvilttechniekSjaal met natvilttechniek
De wol wordt op de stof gelegd in een rasterpatroon. Het wordt nat gemaakt met water en zeep en vervolgens met de hand aan elkaar gevilt. Maak het viltproces af in de droger of de wasmachine.

1. Plaats de voeringstof op de tafel (ca. 250 cm). Schik de Merino wol in dunne banen in een rasterpatroon ca. 20 cm korter dan de voeringstof aan beide uiteinden.


2. Trek kleine, brede plukken wol en vul daarmee de gekozen vlakken van h...Lees meer


XXL BreienHaak een hoes met het nieuwe XL garen.
Nodig: 1 krukje €12.95 2x XL garen manga € 17.90 1 haaknaald 25 mm € 9.95 Nu met 10% korting voor: €36.75 Uiteraard incl. patroon om te haken. Hier vind je alle materialen: XXL breien en hakenLees meer


Webshop zo goed als klaar

24-12-2018
De webshop is zo goed als klaar. Er kan besteld worden. Loop je ergens tegen aan, laat het me dan weten. Het Ashford assortiment wordt nog aangevuld. Ben je al op zoek naar iets van Ashford, stuur dan even een emailtje. Dan zet ik dit p.o. in de webshop.Lees meer


Welkom in de nieuwe Webshop

We zijn druk bezig met het opzetten van de nieuwe webshop. Wanneer deze zoveel mogelijk gevuld is, zal ik hier in het blog ook beginnen met uitleg en showen van Art Journal, Planner en overige creaties.
Dus welkom hier en ik hoop je nog vaak hier aan te treffen.Lees meer


Home Webshop Info/levertijd Contact Blog Nieuwsbrief Mijn account Algemene Voorwaarden Herroepingsrecht/Retour Privacy

Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.nl