HomeInfo/levertijdContactBlogNieuwsbriefMijn account

kreagejalogo-crafting-writing

De webshop is (tijdelijk) gesloten. Heeft u nog een vraag over uw bestelling via KreaGeja, neem dan contact op via kreageja@ziggo.nl

Wij proberen zsm te antwoorden, wegens omstandigheden kan er iets vertraging zijn.
Dit is de webshop van KreaGeja Coevorden met als assortiment: Crafting & Writing.
In het assortiment zitten artikelen voor handwerken, artjournaling, bulletjournaling, planning, travelers notebooks etc.

Levertijd
De artikelen vermeld in de webshop zijn leverbaar. De levertijd is verschillend.  Wanneer er dus staat "beschikbaar" wil niet zeggen dat het artikel altijd op voorraad is. Sommige artikelgroepen worden 1x per week besteld, sommige sneller, sommige langzamer.
Uiteraard kun je ook van tevoren een levertijd aanvragen. Dit kan via email: info@kreageja.nl

Levertijd Ashford artikelen
Nb.: de Ashford artikelen worden op bestelling geleverd via samenwerking met een Ashford dealer. Wij kopen dus niet rechtstreeks bij de importeur in. Deze artikelen hebben dus een langere levertijd en worden niet per omgaande uitgeleverd. De levertijd kan variƫren van 2 - 8 weken. Wil je graag weten wat de exacte levertijd is, stuur ons dan een email/bericht.
Dus meer info, gewoon even een emailtje: info@kreageja.nl
Mocht de levertijd langer zijn dan 8 weken, dan krijg je hiervan bericht. 
Er kunnen ook Ashford artikelen in de webshop staan die niet online te bestellen zijn. Je kunt via email meer info en levertijd opvragen. Ze kunnen eventueel opgestuurd worden, maar ophalen is ook een optie. 

Levering
Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. Zodra iets klaar is voor verzending, ontvang je een email met traceringslink. Je kunt je pakket dan volgen en weet je precies wanneer het geleverd wordt. Vanwege andere werkzaamheden brengen we niet elke dag pakketjes naar de post. We proberen het wel zo snel mogelijk te versturen, maar ga er niet van uit, dat als je iets besteld, je het de volgende dag in huis hebt. Meer info, gewoon even een emailtje: info@kreageja.nl

Verzendkosten
De verzendkosten worden achteraf berekend in de aangepaste bestelbevestiging. We hebben een vast verzendkostentarief van 4.95 euro. Dit geldt voor Nederland. Maar soms kan het in een envelop verstuurd worden en hanteren we de tarieven van PostNL. Voor het versturen van pakketten naar het buitenland wordt een tarief berekend volgens PostNL. Je hebt dan uiteraard ook nog de mogelijkheid om de bestelling te annuleren.

Betalen
Na het plaatsen van de bestelling ontvang je eerst een automatische bestelbevestiging. Kort daarna ontvang je van ons een aangepaste bevestiging met eventuele levertijd en hoe je kunt betalen (Ideal, Paypal, overboeking).


Home Webshop Info/levertijd Contact Blog Nieuwsbrief Mijn account Algemene Voorwaarden Herroepingsrecht/Retour Privacy

Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.nl